ЗАТОА ШТО НАСМЕВКАТА Е ВАЖНА | БИОСТЕМ Е ИЗВОР НА ЖИВОТОТ

ФЛЕКСИБИЛНИ ОПЦИИ ЗА ПЛАЌАЊЕ

По плаќањето на првата фактура при потпишување на договорот и успешното зачувување на матичните клетки, Ви стојат на располагање неколку опции за плаќање на нашата услуга. Контактирајте ја канцеларијата на БИО СТЕМ за дополнителни информации во врска со можностите кои ги нудиме за одложено плаќање.

Доколку сте заинтересирани за оваа единствена можност, Ве молиме да не контактирате.