-->

Placenta stem

На овој начин му овозможувате на Вашето семејство најголем број на изолирани матични клетки. Освен крвта и ткивото од папочната врвка, Биохеленика ја нуди можноста за изолација на матични клетки и од плацентата, бесценет број на клетки во случај на нивно аплицирање.